Nu är vi påväg hemåt!

Nu är vi påväg hemåt!

Nu har vi börjat resan från Skåne och Hviderup. En väldigt välbekant resa för oss, vi har ju åkt denna sträcka x-antal gånger genom åren.. Idag blir det dock ett litet extra stopp hos en uppfödare längs vägen, jag ska titta på några unghästar som jag ev är intresserad av att köpa! Spännande ;)

Sparven tar resandet med ro, det är en fantastisk individ vi har i den här hästen!

Förövrigt hade vi en jättetrevlig kväll igår med Mattias och Jessica, grillade god mat och satt och babblade långt in på natten! De är underbara människor mina kära tränare och jag är väldigt ledsen över att vi inte kan träffas oftare.. Men å andra sidan tacksam för varenda minut jag får spendera på Hviderup och i deras närhet!

På morgonen har vi tagit det lugnt, Sparven har fått ätit sin frukost i lugn och ro innan vi lastade henne. Det är skönt för oss alla att få vila igen sig lite efter de intensiva dagarna på Falsterbo.

IMG_20140709_113714

Sparven i hennes fina täcke utanför Hviderups slott!

Skriven av: : Sanna Nilsson

Dela denna post med andra på:

Skicka in kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

     

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>