Om mig

sanna-nilsson

År 2005 startade jag mitt första SM och har sedan dess deltagit i totalt 12 svenska mästerskap. Som bäst placerade jag och Melvin C oss på 3:e plats år 2009. Vi startade även på Nordic/Baltic Championship samma år och tog där silvermedalj både individuellt och med det Svenska laget. Efter den prestationen blev vi uttagna till Europamästerskapen en månad senare, där tog vi oss till final och placerade oss tillslut på en hedersam 11:e plats.

År 2012 ingick jag tillsammans med hästen Go Dutch III i landslaget för Young Rider och fick representera Sverige på EM i Schweiz, vi gick till final i otroligt hård konkurrens och placerade oss som 12:a individuellt! Under 2012 vann jag och Go Dutch III även en stor internationell tävling i Saumur, Frankrike – att höra den Svenska nationalsången spela just för oss kommer att vara ett minne för livet!

Som U25-ryttare har jag nu tävlat framgångsrikt både i Sverige och internationellt.

Målen jag har för de närmaste åren är att höja mina personliga resultat i Grand Prix och där igenom kvala till SM för seniorer och  få tävla på fler och större internationella tävlingar som U25-ryttare! Jag kommer även att göra allt i min makt för att fortsätta bygga upp en framgångsrik verksamhet i vår fantastiska anläggning utanför Eskilstuna!

/Sanna Nilsson

Skicka in kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

     

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>