Roadtrip i regnet.

Roadtrip i regnet.

Regnet har nästan konstant smattrat på lastbilens ruta under min resa tur och retur till Göteborg idag. Blåst mer eller mindre storm har det också gjort, trodde att jag och lastbilen skulle ligga i diket flertalet gånger.. Inget kul ”ut och åka väder”, fast ännu mindre trevligt ”vara ute och jobba väder”.. Ska ju även tänka på att det är ännu värre att sitta instängd i en bil mitt i sommaren, när solen skiner och man helst av allt  bara vill sola och bada. Så jag ska väl inte gnälla över att ha suttit i en varm bil såhär i höstrusket.

 

Anledningen till mitt val av att för en gångs skull lämna hemmet, var en liten svart pojke som fanns i Göteborg. Han har nu åkt med mig till sitt (förhoppningsvis) nya hem i Lista. Nu väntar ett par veckor av provboende hos oss, om allt går som det ska och han trivs så får han flytta till Lista permanent!

Det har iaf börjat bra, då han nöjt smaskar hö och lär känna boxgrannen Rulle.

 

Säg hej till Bellaro!

IMG_20141023_141726

Skriven av: : Sanna Nilsson

Dela denna post med andra på:

2 Kommentarer

  1. Åh så söt!!! Jag måste nog komma och klappa!! :)

    Post a Reply
    • Ja visst är han fin :D

      Post a Reply

Skicka in kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

     

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>